O nama

DT Building & Construction D.O.O

Čime se bavimo?

DT Building & Construction je privatna srpska građevinska kompanija sa predstavništvom u Nemačkoj, koja posluje u domenu građevinskih i profesionalnih usluga upravljanja projektima u svim aspektima izgradnje. Osnovana sa ciljem pravljenja moderne kompanije koja odgovara svim savremenim zahtevima tržišta.

Profesionalnost u poslu

Posvećenost najvišim standardima kvaliteta u realizaciji projekata, koje stoji iza svake naše aktivnosti i odluke, stručnost naših zaposlenih, iskustvo i izvrsnost isporuke naših građevinskih usluga sa inovativnim pristupima izgradnje, omogućavaju nam da poboljšamo efikasnost i ispunimo zahtevne ciljeve naših klijenta. Članovi porodice Tutić, kao osnivači ove firme, poseduju vlasništvo i vode poslovanje, a njihove porodične vrednosti poštenja, pouzdanosti i pravičnosti su ključne za način na koji firma radi.

Kvalitet

Uspešnost firme i kvalitet izvedenih radova se pre svega temelji na međusobnom odnosu poštovanja i poverenja između nas i zaposlenih, s jedne strane i nas i klijenata s druge strane, a što predstavlja bitan preduslov za uspešno poslovanje. Naši uspostavljeni kontakti, visoko kvalifikovani i posvećeni tim, naši inovativni metodi i dugogodišnji odnosi sa našim klijentima odigrali su značajnu ulogu u pružanju izvanrednih usluga.