loading
 • - DT Building & Counstruction -

  DOBRODOŠLI!

  - SIGURNOST, KVALITET I PROFESIONALNI PRISTUP U IZGRADNJI OBJEKATA -
 • - Mi pružamo vrhunske građevinske usluge! -

  - Inovativnost u gradnji -

  Pogledajte usluge
 • - Na pravom ste mestu! -

  Mi gradimo
  Vaše snove!

  Kontaktirajte nas!

O nama

Firma „DT Building & Construction“ d.o.o. je porodična građevinska firma, koja je tokom godina, zahvaljujući napornom, kvalitetnom i uspešnom radu, postala prepoznatljiva na nemačkom tržištu u sektoru građevinarstva.

Tokom dugogodišnjeg rada, posvećeni smo obezbeđivanju i unapređenju kvaliteta naših usluga, kao i ostvarivanju ciljeva uz delovanje na najvišem nivou sigurnosti i kroz najefikasnije korišćenje resursa.

Uspešnost firme i kvalitet izvedenih radova se pre svega temelji na međusobnom odnosu poštovanja i poverenja između nas i zaposlenih, s jedne strane i nas i klijenata s druge strane, a što predstavlja bitan preduslov za uspešno poslovanje.

Šta sve radimo?

Naša firma pruža usluge izvođenja grubih radova, izgradnje stambenih i poslovnih objekata, izgradnja i rekonstrukcija saobraćajnica, terena, platoa, izvodjenje svih završnih radova i još mnogo toga...

Pogledajte sve usluge

Kontigenti (detašmani) preko nas!

Naša firma je ovlašćena da preuzima radnike za rad u Nemačkoj. Za više informacija, kontaktirajte nas ili posetite naše kancelarije u Tutinu. Čekamo Vas!

Više informacija!

Vaš najbolji izbor!

Naše usluge


Lokacija

Srbija, Tutin 36320
Ul. Revolucije BB

Radno vreme

Pon - Pet 08:00 - 16:00 h

Kontaktirajte nas

Za više informacija:

+38169 4833 333
info@dt-building-construction.com